Lyts Hûske, Tiny house bouwproject

Met project Lyts Huske maak ik mijn droom om een Tiny House te bouwen werkelijkheid. Het begon met een idee en inmiddels zijn we druk bezig met de bouw van onze eigen Tiny House, genaamd "it Lytse Hûske". We hebben het project helemaal zelf ontworpen en uitgevoerd, van het ontwerp van de tiny house tot aan het ontwerpen van de website en het logo. We zijn erg enthousiast over dit project en delen graag onze ervaringen en tips over het bouwen en wonen in een Tiny House op onze website en sociale media kanalen.

Ons doel met Project Lyts Huske is om niet alleen onze eigen droom van een Tiny House te realiseren, maar ook om anderen te inspireren en informeren over deze manier van wonen. We geloven dat een Tiny House niet alleen duurzamer en milieuvriendelijker is, maar ook een manier van leven kan zijn waarbij je meer vrijheid en ruimte voor jezelf creëert.

Het ontwerpen en bouwen van onze Tiny House was geen gemakkelijke taak. Er kwam veel research, planning en hard werk bij kijken. We moesten op zoek gaan naar een geschikt onderstel, de juiste materialen kiezen, en beslissen over de indeling en inrichting van ons huisje. Maar het was allemaal de moeite waard, want nu hebben we een uniek en gepersonaliseerd huisje dat perfect bij onze behoeften past.

We hopen dat ons project anderen zal inspireren om hun eigen droom van een Tiny House te verwezenlijken. We delen graag onze ervaringen en tips op onze website en sociale media kanalen, zodat anderen kunnen leren van onze reis. En wie weet, misschien zien we in de toekomst wel meer Tiny Houses in Nederland verschijnen!

meer weten?

Wil je meer weten over ons Tiny House project en onze ervaringen met het bouwen en wonen in een Tiny House? Neem dan vooral een kijkje op onze website!

Skip to content