Rainmeter Central

Rainmeter Central was de allereerste website die ik ooit heb gemaakt. Ik heb deze website gebouwd tijdens mijn examenjaar in 2018 en ik was vastbesloten om iets te maken dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk was. Ik heb de hele website zelf geschreven met HTML, CSS en JavaScript en heb het geleidelijk aan opgebouwd tot een volledig werkende website.

Op Rainmeter Central konden gebruikers eenvoudig verschillende skins vinden en downloaden voor het programma Rainmeter. Met deze skins konden gebruikers hun desktop personaliseren en aanpassen met verschillende widgets en informatiebalken. De website had een overzichtelijke interface met categorieën voor verschillende soorten skins, zoals weersverwachtingen, klokken en muziekspelers. Het was een handige bron voor Rainmeter-gebruikers die op zoek waren naar inspiratie en functionaliteit voor hun desktop.

Hoewel de website op zichzelf niet bijzonder opvallend was, was het voor mij een belangrijke stap in mijn leerproces. Het gaf me de kans om te leren hoe ik een website moest bouwen vanaf de grond af en het inspireerde me om meer te leren over webontwikkeling.

Vanaf dat moment ben ik mijzelf blijven verdiepen in het maken van websites en heb ik geleerd hoe ik complexere websites kan maken met behulp van verschillende tools en frameworks. Rainmeter Central was het begin van mijn reis als webontwikkelaar en ik zal altijd dankbaar blijven voor de lessen die ik daaruit heb geleerd.
Skip to content