Uitklapbare tas

Als ontwerper vind ik het belangrijk om te werken aan projecten die een positieve impact hebben op de wereld. Daarom heb ik in mijn vrije tijd een unieke uitklapbare tas ontworpen, die niet alleen duurzaam is maar ook functioneel.

De tas is gemaakt van gerecycled zeil dat gebruikt is als reclame voor een muziekfestival. Door dit materiaal te hergebruiken, geef ik het een tweede leven en voorkom ik dat het op de vuilnisbelt terechtkomt. Om de tas functioneel te maken, heb ik verschillende vakjes genaaid voor opslag van spullen. Om de tas stevig te maken heb ik een houten frame gebruikt waar de vakjes aan bevestigd worden. Het houten frame is aan elkaar bevestigd met scharnieren, waardoor het gemakkelijk kan worden ingeklapt en vervoerd. De tas kan worden uitgeklapt tot een digitale werkplek, met een muismat en tweede monitor. Dit maakt het werken onderweg of op locatie eenvoudiger en efficiënter.

Ik ben trots op dit project omdat het laat zien dat duurzaamheid en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. De tas is niet alleen praktisch, maar ook een statement voor duurzaamheid en hergebruik.
Skip to content