xFocco, painted clothing

Als creatieve en artistieke persoon heb ik naast mijn werk ook een passie voor het maken van kunst. Een van mijn creatieve uitlaatkleppen is het kledingmerk xfocco, waarbij ik zelf geschilderde kleding verkoop. Ik gebruik hiervoor speciale textielverf om zo de kleuren te krijgen die ik voor ogen heb. De kledingstukken die ik beschilder zijn uniek en worden in een beperkte oplage gemaakt. Dit betekent dat jij de enige bent die dit kunstwerk draagt.

Het proces begint met het selecteren van de juiste stof en het ontwerpen van het patroon. Vervolgens begin ik met het schilderen van de stof. Dit kan soms dagen duren, afhankelijk van de grootte van het kledingstuk en de complexiteit van het ontwerp. Als de verf volledig is opgedroogd, wordt het kledingstuk op een speciale manier gefixeerd zodat de verf niet loslaat tijdens het wassen.

Ik vind het leuk om mijn passie voor kunst te combineren met mode. Het is geweldig om mensen te zien die mijn kleding dragen en er zelfverzekerd en stijlvol uitzien. Naast het verkopen van mijn kleding via mijn website, ben ik ook te vinden op lokale markten en evenementen. Het is fantastisch om mijn passie te delen en te zien hoe anderen er net zoveel van genieten als ik.

meer weten?

Als je geïnteresseerd bent in mijn werk en graag een uniek kledingstuk wilt dragen, bezoek dan mijn website voor meer informatie en om mijn collectie te bekijken.

Skip to content